Μετά το σνίτσελ στη γάστρα είπα να δοκιμάσω το ίδιο κρέας με άλλο τρόπο μαγειρέματος. Όμως εξίσου εύκολο και με ένα αγαπημένο συστατικό… τη μουστάρδα! Θα τολμούσα να πω ότι για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, η μουστάρδα ταιριάζει με όλα τα κρέατα και έχω στο μυαλό μου ήδη αρκετές μουσταρδοσυνταγές που θα δοκιμάσω στο άμεσο μέλλον. Η συγκεκριμένη πάντως ταιριάζει ακόμα περισσότερο με ψαρονέφρι ή ακόμα και με κοτόπουλο.

Πηγή: Μία από τις πιο απλές και γευστικές συνταγές με μουστάρδα που έμαθα από την φίλη μου Τίνα.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε

  • 1 κιλό Χοιρινό Σνίτσελ
  • 1 Κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας Μουστάρδα
  • ½ φλιτζάνι του τσαγιού Λευκό Κρασί
  • ¼ φλιτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού Νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κύμινο
  • Ρίγανη

Πάμε στη κουζίνα

  • Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το αλατοπιπερώνουμε και το τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι περιμένοντας λίγη ώρα να τσιγαριστεί κι αυτό και μετά το σβήνουμε με το λευκό κρασί.
  • Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ το νερό, τη μουστάρδα και το λάδι και χύνουμε το μίγμα στο τηγάνι.
  • Μόλις αρχίσουν να βράζουν σκεπάζουμε το σκεύος και ψήνουμε για περίπου μία ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία.